Om oss

                     

LetMeRepair Nordic öppnade sitt servicecenter början av 2008. Från början var tanken „One-stop-shopping“ lösning för kunder som  sökte efter en servicepartner som hanterade hela Norden.
Idag hjälper LetMeRepair Nordic sina kunder med service och reparationer för flera olika produktkategorier i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island. 

2019 lanserade vi vår Webshop där vi säljer reservdelar och tillbehör till de tillverkare vi samarbetar med.

Mars 2020 öppnade vi även en verkstad i Taastrup, Danmark. 


LetMeRepair Nordic är en auktoriserad partner för välkända varumärken såsom Neato, Marshall, ASUS, BenQ, Hitachi, Zyxel, Sharp, Philips, Panasonic, Worx samt Media Markt. Vi tar hand om garantiservice och reparationer i hela Skandinavien. Bolaget ingår i LetMeRepair Group, med huvudkontor i Tyskland. Vi har tillgång till kompetens och vet hur man utför reparationer på bästa sätt för många typer av elektroniska produkter. I Europa har LetMeRepair samarbete med marknadsledande märken som Philips, beko, Epson, Grundig, Krups, Nintendo, Samsung och Vestel. LetMeRepair har 850 anställda, varav 30 i Sverige och vi avslutar tusentals av reparationer varje månad!